Nieuws GBNED

Innovatieve Tech startups met standaard software voor financials (van administrateur tot financieel directeur) en de accountancysector

Plaatsingsdatum 09-09-2016
Berichtdatum 9 september 2016

Onderzoeksbureau GBNED wil apart aandacht gaan schenken aan "Tech startups" met standaard innovatieve software voor met name financials (van administrateur tot financieel directeur) en de accountancysector.

Regelmatig wordt nieuwe software aangemeld via de website www.softwarepakketten.nl van GBNED, waarbij het lang niet altijd gaat om innovatieve oplossingen.
Ook wordt al volop aandacht besteed aan bestaande aanbieders van standaard software die inspelen op innovatieve ontwikkelingen zoals: cloud computing, elektronisch factureren, data-analyse, management dashboards en SBR.

Specifiek wordt nu gericht op “Tech startups” die financials en de accountancysector verrast door slimme ICT oplossingen.

Om een Tech startup te duiden hanteren we de definitie van Steve Blank “A startup is an organization formed to search for a repeatable and scalable business model" en de uitbreiding daarop van Lior Frenkel "An organization formed to search for a repeatable and scalable business model, that is potentially producing and selling technological products - whether those are software, hardware or both".
Kortom: het gaat om nieuwe innovatieve ICT oplossingen waarvoor een markt is en om de eerste aanbieder van een dergelijke oplossing. Een volgende aanbieder wordt dan niet meer gezien als Tech startup.

Dergelijke startups bieden we graag gratis een podium via onze onderzoeksrapporten en andere uitingen.

Bent u een Tech startup die voldoet aan bovenstaand profiel of kent een dergelijke Tech startup, dan horen we dat graag via techstartup@gbned.nl.

Bronvermelding Onderzoeksbureau GBNED
Internet URL http://www.softwarepakketten.nl/swpakketten/tech_startups/tech_startups.php?bronw=1