Laatste nieuws GBNED

Alle oplossingen voor E-factureren, scan en herken van boekingsdocumenten in 1 rapport toegelicht (09-04-2024)
De nieuwe uitgave van het rapport “Gids Elektronisch factureren en scan herken van boekingsdocumenten” geeft uitgebreid inzicht in tientallen oplossingen op het gebied van E-factureren en scannen en herkennen van boekingsdocumenten. Hierbij wordt opgemerkt dat steeds meer standaard boekhoudsoftware onder de motorkap dergelijke functies ook ondersteunt.

Nieuwe uitgave rapport Practice management software voor de accountancy: inzicht in scala aan tools voor kantoorondersteuning (04-02-2024)
De uitgave “Practice management software voor de accountancy” biedt inzicht in een scala aan tools voor een efficiënte kantoorondersteuning. Volgens ons geen overbodige luxe in deze tijd van krapte op de arbeidsmarkt binnen de accountancy.

Nieuw rapport software voor externe verslaggeving en audit: fiscale aangifte- en jaarrekening software vaker gecombineerd en welke software ondersteunt duurzaamheidsrapportage? (14-01-2024)
De nieuwe uitgave “Software voor externe verslaggeving en audit’ is een vervanging van drie afzonderlijke rapporten over externe verslaggeving en audit software voor de accountancy, maar ook gericht op de CFO die zelf externe rapportages samenstelt. De gids kent in relatie tot samenstel- en controle werkzaamheden een nieuw procesmodel waarin digitaal dossierbeheer, workflow en werkprogramma's samen tot uitdrukking komen.

Meer nieuws...

Online initiatieven

Boekhoudplaza.nl
Biedt sinds 2021 inzicht in het Referentie Gootboekschema in relatie tot boekhouden.
Met onder andere:
- RGS MKB;
- RGS in de boekhouding;
- RGS journaalposten.

Boekhoudplaza.nl


Softwarepakketten.nl
Biedt sinds begin 2000 inzicht in het aanbod van zakelijke software in Nederland en daaraan gerelateerde onderwerpen.

Softwarepakketten.nl

Als afgeleide van Softwarepakketten.nl zijn er ook de volgende initiatieven:


UBL Ketentest
De UBL Ketentest is dé vindplaats voor UBL e-factureren en biedt een platform aan voor softwareleveranciers en eindgebruikers die UBL in hun software willen implementeren.