Nieuws GBNED

Alle oplossingen voor E-factureren, scan en herken van boekingsdocumenten in 1 rapport toegelicht (09-04-2024)
De nieuwe uitgave van het rapport “Gids Elektronisch factureren en scan herken van boekingsdocumenten” geeft uitgebreid inzicht in tientallen oplossingen op het gebied van E-factureren en scannen en herkennen van boekingsdocumenten. Hierbij wordt opgemerkt dat steeds meer standaard boekhoudsoftware onder de motorkap dergelijke functies ook ondersteunt.

Nieuwe uitgave rapport Practice management software voor de accountancy: inzicht in scala aan tools voor kantoorondersteuning (04-02-2024)
De uitgave “Practice management software voor de accountancy” biedt inzicht in een scala aan tools voor een efficiënte kantoorondersteuning. Volgens ons geen overbodige luxe in deze tijd van krapte op de arbeidsmarkt binnen de accountancy.

Nieuw rapport software voor externe verslaggeving en audit: fiscale aangifte- en jaarrekening software vaker gecombineerd en welke software ondersteunt duurzaamheidsrapportage? (14-01-2024)
De nieuwe uitgave “Software voor externe verslaggeving en audit’ is een vervanging van drie afzonderlijke rapporten over externe verslaggeving en audit software voor de accountancy, maar ook gericht op de CFO die zelf externe rapportages samenstelt. De gids kent in relatie tot samenstel- en controle werkzaamheden een nieuw procesmodel waarin digitaal dossierbeheer, workflow en werkprogramma's samen tot uitdrukking komen.

In het ARCHIEF vindt u alle berichten van de soort Nieuws GBNED.