Nieuws GBNED

Nieuwe gids Salaris- en HRM-software 2021/2022 beschikbaar (09-11-2021)
De "Gids Salaris- en HRM-software" biedt inzicht in het complete spectrum van toepassingen op het gebied van salaris- en HRM-software. Met inzicht in: Zelfstandige salarissoftware, Geïntegreerde salaris- en HRM-software, Zelfstandige HRM-software, Toepassingen gericht op slechts een of enkele aspecten, zoals verzuimregistratie of Competentiemanagement.

Boekhoudsoftware: online betalingen en de rol van Payment service providers (20-09-2021)
Over online betalingen is volop informatie te vinden op internet. Het gaat dan veelal om de betaalmethoden en het aansluiten van een webshop of andere software daarop. De boekhoudkundige verwerking krijgt daarbij minder aandacht. De doelstelling van dit rapport is nu juist overzicht bieden in oplossingen voor online betalen in relatie tot boekhoudsoftware. Oftewel: “hoe komen online betalingen zo efficiënt mogelijk in de boekhouding terecht?”.

ERP en EDI: e-procurement berichtstandaarden en netwerken (12-09-2021)
Dit onderzoek is bedoeld om inzicht te geven in EDI e-procurement standaarden die in Nederland op de markt zijn om aan te sluiten op ERP-systemen, zowel nationaal als internationaal. Het gaat dan om: 1) berichtstandaarden en 2) Netwerken.

Gids boekhoudsoftware 2021: ontwikkeling en innovatie bezien vanuit softwareleveranciers (21-06-2021)
Vandaag is de nieuwe versie van de "Gids boekhoudsoftware 2021" verschenen met inzicht in nagenoeg alle standaard boekhoudsoftware die in Nederland op de markt is. Gericht op het MKB en grote organisaties. Met per pakket inzicht in vele functies en eigenschappen. Gelijktijdig is aanvullend de (eenmalige) uitgave "Boekhoudsoftware: ontwikkeling en innovatie 2021" uitgebracht.

In het ARCHIEF vindt u alle berichten van de soort Nieuws GBNED.