Nieuws GBNED

Scan- en herkentoepassingen ondersteunen massaal het UBL-formaat voor elektronische factuurverwerking, zo leert nieuwe rapport Scan en herken van boekingsdocumenten en elektronische factuurverwerking (27-02-2023)
Bij het gebruik van het UBL-formaat is sprake van 100% herkenning van factuurinformatie en behoort handmatig corrigeren van boekingsgegevens tot het verleden.

ICT Accountancy softwaregids 2023: kleine wijzigingen, maar met grote impact voor kantoren (30-01-2023)
De ICT Accountancy softwaregids geeft jaarlijks een zo compleet en actueel mogelijk inzicht in beschikbare standaard software voor de accountancysector. Nu ook met aandacht voor productontwikkeling en innovatie. Ook geven verscheidene softwareleveranciers antwoord op de vraag naar recente productontwikkeling het afgelopen jaar en geplande ontwikkeling het nieuwe jaar.

Practice management software voor de accountancy: groeiend aanbod en minder leveranciersafhankelijkheid (19-01-2023)
In de nieuwe uitgave van het rapport “Practice management software voor de accountancy” is nu ook aandacht besteed aan toepassingen op het gebied van Compliance & klantacceptatie en cliëntportalen. Zo faciliteren we de markt met één rapport voor meerdere toepassingen dat ook inzicht geeft in de onderlinge koppelingen.

Nieuwe gids Salaris- en HRM-software 2023 beschikbaar (02-12-2022)
Functionaliteit op het gebied van salaris- en HRM-software breidt steeds verder uit. De cloud is inmiddels de norm met als groot voordeel dat elektronische gegevensuitwisseling met andere softwaretoepassingen meer regel dan uitzondering aan het worden is.

In het ARCHIEF vindt u alle berichten van de soort Nieuws GBNED.