Nieuws GBNED

Boekhoudsoftware ontwikkeling en innovatie: Open banking is meest genoemde onderwerp door softwareleveranciers (10-07-2024)
De nieuwe uitgave “Boekhoudsoftware: ontwikkeling en innovatie 2024” beschrijft de ontwikkeling en innovatie van boekhoudsoftware, gezien vanuit de bril van softwareleveranciers. Wat is er het afgelopen jaar allemaal ontwikkeld en wat hebben deze leveranciers nog in petto voor ons. Met stip op 1 staat “Open banking” als ontwikkeling die het meest genoemd wordt door leveranciers van boekhoudsoftware.

Alle oplossingen voor E-factureren, scan en herken van boekingsdocumenten in 1 rapport toegelicht (09-04-2024)
De nieuwe uitgave van het rapport “Gids Elektronisch factureren en scan herken van boekingsdocumenten” geeft uitgebreid inzicht in tientallen oplossingen op het gebied van E-factureren en scannen en herkennen van boekingsdocumenten. Hierbij wordt opgemerkt dat steeds meer standaard boekhoudsoftware onder de motorkap dergelijke functies ook ondersteunt.

Nieuwe uitgave rapport Practice management software voor de accountancy: inzicht in scala aan tools voor kantoorondersteuning (04-02-2024)
De uitgave “Practice management software voor de accountancy” biedt inzicht in een scala aan tools voor een efficiënte kantoorondersteuning. Volgens ons geen overbodige luxe in deze tijd van krapte op de arbeidsmarkt binnen de accountancy.

In het ARCHIEF vindt u alle berichten van de soort Nieuws GBNED.