Nieuws GBNED

Nieuwe uitgave rapport Practice management software voor de accountancy: inzicht in scala aan tools voor kantoorondersteuning (04-02-2024)
De uitgave “Practice management software voor de accountancy” biedt inzicht in een scala aan tools voor een efficiënte kantoorondersteuning. Volgens ons geen overbodige luxe in deze tijd van krapte op de arbeidsmarkt binnen de accountancy.

Nieuw rapport software voor externe verslaggeving en audit: fiscale aangifte- en jaarrekening software vaker gecombineerd en welke software ondersteunt duurzaamheidsrapportage? (14-01-2024)
De nieuwe uitgave “Software voor externe verslaggeving en audit’ is een vervanging van drie afzonderlijke rapporten over externe verslaggeving en audit software voor de accountancy, maar ook gericht op de CFO die zelf externe rapportages samenstelt. De gids kent in relatie tot samenstel- en controle werkzaamheden een nieuw procesmodel waarin digitaal dossierbeheer, workflow en werkprogramma's samen tot uitdrukking komen.

Nieuwe gids Salaris- en HRM-software 2024 beschikbaar (30-10-2023)
Het aanbod van salarissoftware is afgelopen jaren aan het afnemen. Dat komt niet in de laatste plaats door de nodige overnames van softwareleveranciers door branchegenoten. Maar er valt nog genoeg te kiezen als het gaat om salaris- en HRM-software. Het aantal salarisoplossingen, al dan niet gecombineerd met HR-functies, bedraagt nog altijd ruim 30 softwaresystemen.

Meer dan 50 boekhoudpakketten in kaart gebracht via de Gids boekhoudsoftware 2023 en innovatiediagrammen (16-10-2023)
Meer dan 50 boekhoudpakketten zijn in kaart gebracht via de Gids boekhoudsoftware 2023. Met boekhoudsoftware voor klein bedrijf, mkb en grote organisaties wordt inzicht geboden in vele functies. Met ditmaal extra aandacht voor elektronische gegevensuitwisseling.

In het ARCHIEF vindt u alle berichten van de soort Nieuws GBNED.