Laatste nieuws GBNED

Boekhoudsoftware middelgroot: aanzienlijke verschillen in standaard ondersteuning robotic accounting (19-10-2022)
Bij de aanschaf van een boekhoudpakket is vandaag de dag “robotic accounting” het belangrijkste selectiecriterium. We hebben onderzoek gedaan naar de mate waarin boekhoudsoftware voor ondernemingen in het segment “middelgroot” robotic accounting functionaliteit ondersteunt. Voor de volgende toepassingen: AFAS Profit, Exact Globe+, KING Finance, Microsoft Dynamics 365 Business Central, Oracle NetSuite, Twinfield en Visma.Net.

Evaluatie van Boekhoudfuncties Microsoft Dynamics 365 Business Central, uitgevoerd door GBNED (02-07-2022)
Onderzoeksbureau GBNED heeft afgelopen periode een evaluatie uitgevoerd van boekhoudfuncties binnen de Essentials editie van “Microsoft Dynamics 365 Business Central”, verder te noemen Business Central. Volgens informatie op de website van Microsoft is Business Central geschikt voor het kleine en middelgrote bedrijf en dat sluit precies aan bij de doelgroep waarvoor GBNED boekhoudsoftware test en beoordeelt.

Gids boekhoudsoftware 2022: boekhouden in de cloud is de norm en automatische bankkoppelingen het hardst gegroeid (15-06-2022)
Deze week is alweer voor het 8e jaar op rij de “Gids boekhoudsoftware 2022” verschenen met inzicht in nagenoeg alle standaard boekhoudsoftware die in Nederland op de markt is. We kunnen stellen dat cloud de norm is en functionaliteit voor automatische bankkoppelingen het hardst is gegroeid.

Meer nieuws...

Online initiatieven

Boekhoudplaza.nl
Biedt sinds 2021 inzicht in het Referentie Gootboekschema in relatie tot boekhouden.
Met onder andere:
- RGS MKB;
- RGS in de boekhouding;
- RGS journaalposten.

Boekhoudplaza.nl


Softwarepakketten.nl
Biedt sinds begin 2000 inzicht in het aanbod van zakelijke software in Nederland en daaraan gerelateerde onderwerpen.

Softwarepakketten.nl

Als afgeleide van Softwarepakketten.nl zijn er ook de volgende initiatieven:


UBL Ketentest
De UBL Ketentest is dé vindplaats voor UBL e-factureren en biedt een platform aan voor softwareleveranciers en eindgebruikers die UBL in hun software willen implementeren.