Laatste nieuws Betrouwbaar boekhouden

Keurmerk betrouwbaar boekhoud met succes drie jaar verlengd voor e-Boekhouden.nl (07-10-2022)
Het "Keurmerk betrouwbaar boekhouden" is met drie jaar verlengd voor het online boekhoudpakket e-Boekhouden.nl van de gelijknamige softwareleverancier. Verlenging heeft plaatsgevonden op basis van het meest recente normenkader (2022). Daartoe zijn ook bepaalde functies opnieuw de revue gepasseerd.

Meer nieuws...

Normenkader
Een uitgebreidere specificatie van de te beoordelen aspecten en eigenschappen is opgenomen in het document "Testaspecten boekhoudsoftware op de testbank", dat als normenkader beschouwd kan worden.
Meer over normenkader.

Keurmerk 
Als de beoordeling op alle onderdelen voldoende scoort mag een leverancier tevens het "Keurmerk betrouwbaar boekhouden" op haar website plaatsen (met een link naar de beoordeling) waaruit blijkt dat deze boekhoudsoftware positief is beoordeeld door Onderzoeksbureau GBNED.
Meer over het keurmerk.

Informatie voor softwareleveranciers
Aan softwareleveranciers wordt de mogelijkheden geboden om boekhoudsoftware professioneel laten beoordelen op basis van een, met name functioneel, normenkader. Naast het normenkader zijn er enkele aanvullende voorwaarden van toepassing en zijn er (beperkte) kosten verbonden aan een beoordeling 
Meer voor softwareleverancier.