Nieuws betrouwbaar boekhouden

Keurmerk betrouwbaar boekhoud met succes drie jaar verlengd voor e-Boekhouden.nl

Plaatsingsdatum 07-10-2022
Berichtdatum 7 oktober 2022

Het "Keurmerk betrouwbaar boekhouden" is met drie jaar verlengd voor het online boekhoudpakket e-Boekhouden.nl van de gelijknamige softwareleverancier. Verlenging heeft plaatsgevonden op basis van het meest recente normenkader (2022). Zo is nieuw opgenomen:

  • De  ondersteuning van RGS; (zie Boekhoudplaza.nl voor meer informatie over RGS).
    Positief is dat eveneens de RGS brugstaat wordt ondersteund door e-Boekhouden.nl. Inmiddels in gebruik voor onder andere het digitaal aanleveren van grootboeksaldi voor de CBS Productie jaarstatistiek. Dat betekent duidelijk minder handwerk voor de gebruiker van e-Boekhouden.nl bij het aanleveren van betreffende uitvraag door het CBS.
      
  • Ondersteuning van kostenplaatsen; is weliswaar nieuw opgenomen in het normenkader (van 2020), maar al meegenomen in de eerdere beoordeling van e-Boekhouden.nl in 2018. 

e-Boekhouden.nl zelf heeft qua ontwikkeling ook niet stil gezeten. 
Zo is er een vernieuwde mobiele app waarmee de gebruiker verschillende overzichten kan ophalen. In het testrapport zijn enkele schermafdrukken opgenomen van de vernieuwde mobiele app. Bij (elektronisch) factureren is het werken met factuurkorting opgenomen. De lay-out van de factuur is nu via een sjabloon-editor aan te passen. Opgave van gereden kilometers is opgenomen in de urenregistratie. In relatie tot PSD2 is de automatische bankkoppeling met meer banken uitgebreid.  

De leverancier laat weten dat er nieuwe on-boarding video’s zijn toegevoegd om een nog betere start te maken.

Het volledige testrapport (initieel en aangevuld met onder andere bovenstaande aspecten) is voor iedereen op te vragen, evenals het daarbij geldende normenkader. Zo willen we volledig transparant zijn in de beoordeling. 
Naar beoordeelde boekhoudsoftware met testrapport en normenkader.
   

Categorie(n) Nieuws vanuit betrouwbaar boekhouden
Bronvermelding Onderzoeksbureau GBNED
Internet URL Onderzoeksbureau GBNED

Terug