Nieuws betrouwbaar boekhouden

e-Boekhouden.nl ontvangt Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden

Plaatsingsdatum 29-08-2017
Berichtdatum 29 augustus 20167

Onderzoeksbureau GBNED heeft vandaag het 'Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden' uitgereikt aan e-Boekhouden.nl. Gerard Bottemanne van GBNED heeft dit keurmerk in het leven geroepen om boekhoudsoftware te checken op diverse aspecten, zoals functionaliteit, betrouwbaarheid en gebruikersgemak.

e-Boekhouden.nl scoorde op ieder onderdeel goed, waarbij vooral de service als uitstekend werd aangemerkt. 
De gebruikersdocumentatie, rapportagemogelijkheden én de functionaliteiten van e-Boekhouden.nl, waaronder de volledig geïntegreerde facturatiemodule en diverse koppelingen, werden als zeer positief ervaren. Het Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden wordt alleen uitgereikt aan boekhoudprogramma’s die op alle aspecten goed scoren. Vandaar dat e-Boekhouden.nl ook trots is op het verkrijgen van het keurmerk.

Boekhoudsoftware op de testbank
Onder de naam Boekhoudsoftware op de testbank beoordeelt Onderzoeksbureau GBNED online boekhoudprogramma's op functionele aspecten, op basis van een vooraf vastgesteld normenkader. Als boekhoudsoftware op alle onderdelen minimaal een 3 scoort (op schaal van 1 tot 5) mag de leverancier het "Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden" voeren.

Het complete testrapport van e-Boekhouden.nl en het normenkader zijn gratis op te vragen.  

Categorie(n) Nieuws van derden
Bronvermelding e-Boekhouden.nl
Internet URL http://www.e-boekhouden.nl