Nieuws betrouwbaar boekhouden

Keurmerk Betrouwbaar boekhouden toegekend aan Asperion inBalance

Plaatsingsdatum 26-09-2020
Berichtdatum September 2020

Asperion inBalance wordt door de leverancier getypeerd als "complete boekhouding voor het MKB". Gezien de aangeboden functionaliteit onderschrijven we deze typering. Naast de door ons genoemde functionaliteit kent inBalance de nodige andere functies, zoals: het afletteren van grootboekrekeningen, accordering, incasso debiteuren en een verplichtingenregistratie. Deze laatste functie treffen we lang niet altijd aan bij vergelijkbare pakketten. Als aandachtspuntje noemen we het ontbreken van een vreemde valuta module. Net als bij andere boekhoudpakketten in dit segment is het raadzaam wel even de tijd te nemen voor het bestuderen van de documentatie, die trouwens in uitgebreide vorm aanwezig is, en de inrichting. Maar daar kunt u dan ook lang plezier van hebben.

Keurmerk
Asperion inBalance is akkoord bevonden op alle onderdelen uit ons normenkader en mag daardoor het “Keurmerk Betrouwbaar boekhouden” voeren, overeenkomstig de voorwaarden die daarvoor zijn gesteld in ons normenkader.

Akkoord op alle normen keurmerk Betrouwbaar boekhouden.

Keurmerk Betrouwbaar boekhouden.

Normenkader en testrapport
Zowel het gehanteerde normenkader als het volledige testrapport zijn gratis beschikbaar, zodat u zelf een oordeel kunt vormen over de testresultaten.

Meer informatie over Asperion is te vinden op www.asperion.nl 

Categorie(n) Nieuws vanuit betrouwbaar boekhouden
Bronvermelding Onderzoeksbureau GBNED
Internet URL http://www.gbned.nl