Archief Nieuws betrouwbaar boekhouden

[ 1 ] tot [ 8 ] van totaal [ 8] berichten

Keurmerk Betrouwbaar boekhouden toegekend aan Minox Online (26-09-2020)
Minox Online is volgens de leverancier ontwikkeld voor ondernemers én voor accountants. Dat laatste hebben we zelf kunnen constateren door de aanwezigheid van een uitgebreid accountancy dashboard dat inzicht geeft in de aanwezige administraties met onder meer de werkvoorraad en het kunnen filteren op medewerker en status van de administratie.

Keurmerk Betrouwbaar boekhouden toegekend aan Asperion inBalance (26-09-2020)
Asperion inBalance wordt door de leverancier getypeerd als "complete boekhouding voor het MKB". Gezien de aangeboden functionaliteit onderschrijven we deze typering. Naast de door ons genoemde functionaliteit kent inBalance de nodige andere functies, zoals: het afletteren van grootboekrekeningen, accordering, incasso debiteuren en een verplichtingenregistratie. Deze laatste functie treffen we lang niet altijd aan bij vergelijkbare pakketten.

Waarom RGS (nog) geen deel uitmaakt als verplichte functie van het normenkader Betrouwbaar boekhouden (23-11-2019)
Al enkele jaren kennen we in Nederland het Referentie Grootboek Schema (RGS). RGS is een potentiële ontwikkeling om opgenomen te worden in het normenkader van Betrouwbaar boekhouden. RGS Ready geeft aan in hoeverre boekhoudsoftware RGS ondersteunt.

Keurmerk Betrouwbaar boekhouden toegekend aan Visma eAccounting (18-12-2018)
Visma eAccounting is een uiterst compleet boekhoudpakket met standaard functies als BTW aangifte, facturering, herinneringen, afschrijvingen, kostenplaatsen en projecten. Met een prijs van € 15 per maand voor Visma eAccounting standaard is Visma eAccounting meer dan concurrerend te noemen in de markt voor ZZP en klein MKB. Net als bij vele andere pakketten is ook Visma eAccounting tegen betaling uit te breiden met opties.

Keurmerk Betrouwbaar boekhouden toegekend aan Kleisteen (05-03-2018)
Wij hebben Kleisteen beoordeeld volgens ons standaard open normenkader op meer dan 100 aspecten en eigenschappen. Wat ons met name opvalt is de uitgebreide functionaliteit als we dat relateren aan de beoogde doelgroep van het pakket. Op basis van een groot aantal instellingen is het pakket naar eigen inzicht in te richten c.q. te sturen.

e-Boekhouden.nl ontvangt Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden (29-08-2017)
Onderzoeksbureau GBNED heeft vandaag het 'Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden' uitgereikt aan e-Boekhouden.nl. Gerard Bottemanne van GBNED heeft dit keurmerk in het leven geroepen om boekhoudsoftware te checken op diverse aspecten, zoals functionaliteit, betrouwbaarheid en gebruikersgemak.

Het Online boekhoudpakket InformerOnline heeft als eerste boekhoudpakket in Nederland het Keurmerk betrouwbaar boekhouden behaald (16-05-2017)
Het Online boekhoudpakket InformerOnline heeft als eerste boekhoudpakket in Nederland het Keurmerk betrouwbaar boekhouden behaald. Dit keurmerk, uitgegeven door onderzoeksbureau GBNED, wordt alleen uitgereikt aan boekhoudpakketten waarbij alle aspecten van het normenkader dik in orde zijn.

Boekhoudsoftware weer functioneel op de testbank door GBNED: keurmerk functioneel betrouwbaar boekhouden toegekend (15-05-2017)
Na een ruim aantal jaren heeft Gerard Bottemanne van Onderzoeksbureau GBNED de handschoen weer opgepakt en besloten om boekhoudsoftware zelf inhoudelijk integraal te testen en te beoordelen en de resultaten vast te leggen in een uitgebreid rapport. De boekhoudsoftware wordt met name functioneel beoordeeld op basis van een uitgebreid normenkader.